Aldover proposa dos dies farcits d’activitats en el Som(Riu) Fest, el 15 i 16 de juny

Teatre, música, dansa, DJ’s, programació infantil, tallers, xerrades, activitats a la natura, artesanies, gastronomia i més idees per transportar el públic a unes festes majors

Presentació de la segona edició del festival, a la platja fluvial d'Aldover.
Presentació de la segona edició del festival, a la platja fluvial d'Aldover. | Cedida
Redacció
10 de juny de 2024, 18:11

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tindrà lloc a Aldover la segona edició de Som(Riu) Fest, dos dies plens de teatre, música, dansa, DJ’s, programació infantil, tallers, xerrades, activitats a la natura, artesanies, gastronomia i diverses propostes que transporten el públic a unes festes majors. El Festival se celebra a la Platja Fluvial i el Bosc de Ribera d’Aldover, un espai idíl·lic envoltat de natura i a la vora del Riu Ebre, on divendres es va anunciar tota la programació i novetats per a la segona edició.

Som(Riu) Fest és un festival cultural que aplega propostes amb dos línies de programació diferents. Per un cantó, trobem l’Itinerari Sediments amb peces de cultura popular i consolidada; i, per l’altre, trobem l’Itinerari Afluents amb peces de cultura contemporània i  emergent. Però no només això, Som(Riu) Fest és una experiència que integra tots els components de la cultura ebrenca i, per això l’organització té també molt en compte la gastronomia i l’artesania, que es poden gaudir en l’Espai Esgambi i l’Espai Regadiu. Enguany, com a novetat, hi haurà un espai d’exposició i creació comunitària ‘Lo Roglet’ i l’Espai Aiguaneix - espai de joc infantil, a més a més dels diversos escenaris i espais d’exhibició d’obres.

Les entrades anticipades es poden aconseguir a través de la plataforma Ebreticket fins al divendres a les 23:59h. Tota la informació de la programació i del festival es pot trobar a la pàgina web del festival i a les xarxes socials oficials.

Un cap de setmana per a celebrar l’essència ebrenca, tot donant tret de sortida a l’estiu i  gaudint de cultura i gastronomia de quilòmetre zero.