Adam Tomàs reemplaçarà Albert Salvadó al capdavant de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre

Adam Tomàs, nou delegat del Govern a les Terres de l'Ebre
Adam Tomàs, nou delegat del Govern a les Terres de l'Ebre | Cedida
Redacció
17 de juny del 2024

L’Executiva Regional de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana ha decidit que Adam Tomàs i Roiget, alcalde d’Amposta i director de Serveis Territorials  del Departament d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, agafi el relleu d’Albert Salvadó i Fernàndez al capdavant de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre; després que cessés del càrrec el passat 10 de juny d’acord amb la Llei 13/2005, de 27 de desembre del règim d'incompatibilitats; i per la qual no podia compatibilitzar aquell càrrec amb el de diputat al Parlament de Catalunya.

Albert Salvadó ha afirmat que “Adam Tomàs té una gran experiència i capacitat de gestió i govern, com ha demostrat a Amposta i en les seves dues etapes de director de serveis territorials a les Terres de l’Ebre; a més d’un gran coneixement del dia a dia de la Delegació, i, per tant, era la persona més indicada per poder dirigir-la durant aquest període d’impàs en què ens trobem”.

Adam Tomàs ha fet saber que renunciarà al càrrec de director de Serveis Territorials  d’Empresa i Treball de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, i que se centrarà en l’alcaldia d’Amposta i les obligacions que tingui com a Delegat, fins que hi hagi un substitut, fruit d’un nou Govern.

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2001; l’any 1999 es va incorporar a la candidatura municipal d’Esquerra d’Amposta i l’any 2003 va agafar l’acta de regidor, la qual ha mantingut fins avui dia; sent des de 2015 l’alcalde de la ciutat guanyant sempre per majoria absoluta. També ha estat director de Serveis Territorials de Benestar i família de 2007 a 2011 i vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona des del juny de 2019 fins al juny de 2021. Actualment, és vicepresident de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Arxivat a