L'Ajuntament de Tortosa arranja un tram de la carretera del Port

Les obres han consistit en la reposició del paviment de rodadura al tram comprès entre el restaurant i l'accés al Mascar, que estava molt deteriorat

Arranjament a la carretera del Port a la zona del Mascar
Arranjament a la carretera del Port a la zona del Mascar | Aguaita.cat
Redacció
29 de juliol de 2024, 13:57
Actualitzat: 13:57h

L'Ajuntament de Tortosa ha executat les obres d'arranjament d'un tram de la carretera del Port, que es trobava en estat molt precari. Concretament, s'ha actuat al tram comprès entre el restaurant L'esquirol i l'accés al Mascar un tram d'uns 900 metres que és compartit amb Alfara de Carles i on s'ha reposat el paviment de rodadura. L'actuació ha tingut un cost de 19.832 euros.

Pel que fa als motius de deteriorament de la carretera del Port són diversos, entre els quals es troba el desgast mecànic del ferm, les condicions climatològiques adverses amb pluja combinada amb l'acció erosionant del vent. L'actuació era necessària perquè hi havia trams amb pèrdua puntual del paviment i també àrees on la pèrdua de material del paviment afectava tota l'amplada de la via. Amb la intervenció duta a terme la setmana passada, s'ha enderrocat el paviment i reposat el ferm per garantir un ús adequat de la via.

D'altra banda, l'Ajuntament ha finalitzat les obres de reposició de diferents trams de vorera i vorada al barri del Grup El Temple, concretament a l'avinguda Generalitat entre els carrers Abril Guanyabens i Francesc Mestre i Noé. Una actuació amb un cost de 18.683euros.

Finalment, estos dies s'estan duent a terme els treballs de renovació de vorera i vorada al carrer Amposta, al barri de Ferreries, un espai on el creixement descontrolat de les arrels de l'arbrat ha provocat deformacions a la vorera i es dificulta el pas de vianants. Les obres s'allargaran durant tres setmanes i el cost d'aquesta actuació, que està inclosa al Pla Cuidem Tortosa, és de 48.323 euros.

 

Arxivat a