Albert Salvadó defensa que Esquerra és l'únic partit amb un projecte que garantix més oportunitats per a la gent de l'Ebre

Els candidats republicans tanquen la campanya reivindicant un vot independentista, de progrés i en clau territorial

Els candidats Albert Salvadó, Maria Jesús Viña, Norma Pujol, Mar Martos, Ivan Garcia, Jesús Gómez, Joan Alginet i Montse Subirats.
Els candidats Albert Salvadó, Maria Jesús Viña, Norma Pujol, Mar Martos, Ivan Garcia, Jesús Gómez, Joan Alginet i Montse Subirats. | Cedida
Redacció
10 de maig del 2024

Els candidats Albert Salvadó, Maria Jesús Viña, Norma Pujol, Mar Martos, Ivan Garcia, Jesús Gómez, Joan Alginet i Montse Subirats, han tancat la campanya electoral reivindicant el compromís d'Esquerra Republicana amb les Terres de l'Ebre.

Albert Salvadó ha fet una crida per al 12 de maig: "Demano que es vote per partit independentista, perquè som els qui treballem des de fa molts anys de manera incansable per la llibertat del nostre país; que es vote per una opció progressista d'esquerres, que acompanya a les persones més vulnerables; però sobretot, a les Terres de l'Ebre; demano que es vote en clau territorial, per l'únic projecte que garantix que els nostres fills i filles es puguen guanyar la vida més dignament i amb més oportunitats al nostre territori. Per tant, votem per les Terres de l'Ebre, votem per Esquerra Republicana de Catalunya", ha afirmat.

Salvadó ha apuntat que "si estos tres anys que ha presidit Esquerra Republicana la Generalitat els traguéssem de la història de les Terres de l'Ebre avui no s'estaria protegint el Delta de l'Ebre, ningú hauria posat damunt la taula el Fons de Transició Nuclear per al progrés dels nostres pobles; no s'estaria ampliant l'Hospital Verge de la Cinta, ni impulsant el nou hospital universitari de referència de les Terres de l'Ebre; no hi hauria un projecte de polígon Catalunya Sud ambiciós de futur, ni estaria engegat el desdoblament de l'Eix de l'Ebre; i el transvasament de l'Ebre a Barcelona ja estaria en marxa".

Per tant, "el compromís d'Esquerra Republicana és el que ha posat les Terres de l'Ebre al mapa de Catalunya, i el que aposta per projectes que facen progressar el nostre territori. I que han fet Junts i PSC? Parlar i criticar els projectes perquè ells no en tenen cap per a les Terres de l'Ebre, els únics projectes que hi ha són els que hem liderat i treballat nosaltres", ha conclòs.