La candidata ebrenca de la CUP, Ortésia Cabrera, vota a la Unió Filharmònica d'Amposta

És la número tres de la Candidatura d'Unitat Popular a la demarcació de Tarragona

Ortésia Cabrera emetent el vot a Amposta
Ortésia Cabrera emetent el vot a Amposta | Cedida
12 de maig del 2024
Actualitzat a la 13:39h

L'ampostina Ortésia Cabrera, número tres de la CUP per la demarcació de Tarragona ha votat este matí a la Societat Musical La Unió Filharmònica del seu poble, Amposta.

Ortésia ha estat acompanyada per altres ebrencs i ebrencs en esta campanya electoral marcada en el seu cas pels atacs transfòbics que ha suportat com són: Guillem Argelich (Tivenys) al número 5, per Mateu Rodés (Flix) al número 9, Andreu Carapuig (Alcanar) al número 12, Pepa Plana (Sant Jaume d’Enveja) al número 17, i pels suplents, Martí Aritz (Alcanar), Ignasi Iranzo (La Sénia) i Àngels Prieto (Tortosa). Una candidatura que amb la tarragonina Laia Estrada al capdavant, recupera l'essència i la feina de base més combativa en clau municipalista i de País.

Els apoderats i apoderades de la CUP amb Ortésia Cabrera a Amposta
Els apoderats i apoderades de la CUP amb Ortésia Cabrera a Amposta

La candidata està estretament vinculada a la lluita feminista i de defensa de la cultura popular. És artista, escriptora i comissària d'exposicions, i ha format part de Maulets, Jóvens de les Terres de l'Ebre, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i del Grup de Suport a la CUP de les Terres de l'Ebre, així com dels periòdics cooperatius la Directa i l'Escuranda. Vinculada al teixit associatiu i veïnal i la cultura popular ampostines, ha estat fundadora de les festes alternatives d'Amposta.

 

 

 

Arxivat a