La CUP mostra el seu rebuig a la celebració dels 35 anys del Consorci d'Aigües de Tarragona

La formació demana que cap polític ebrenc participe en els actes de la commemoració

Entrada de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona a l'Ampolla
Entrada de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona a l'Ampolla | Arxiu
Redacció
11 de juliol del 2024

La CUP de les Terres de l'Ebre s'ha unit al rebuig expressat per la Platja en Defensa de l'Ebre a la celebració dels 35 anys del Consorci d'Aigües de Tarragona. La formació anticapitalista considera que "és una autèntica vergonya per a la gent de les Terres de l’Ebre que un president del CAT, ebrenc, i d’un partit, ERC, que es fa dir antitrasvasista, haja decidit celebrar a dins de les Terres de l’Ebre un dels majors espolis de recursos que pateix el Territori".

La CUP, no només a les Terres de l’Ebre sinó arreu del País, ha exigit l’acabament del que consideren "una infraestructura d’espoli de recursos" i exigeixen un pla de retorn de cabals fins al seu tancament. "Esta infraestructura  va ser venuda com una infraestructura temporal i 35 anys després, no només no hi ha cap pla de retorn de cabals sinó que el CAT, amb Joan Alginet al seu capdavant, continua venent aigua a més municipis del Camp de Tarragona", denuncien en un comunicat.

Finalment la CUP fa una crida a participar en la concentració convocada per la PDE, avui dijous a les 17:30h, a les portes del CAT a l’Ampolla "per demostrar a polítics i empresaris de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona el nostre rebuig més absolut a n’esta celebració" i demanen que cap polític ebrenc participe "d’este acte vergonyós".

 

Arxivat a