El Govern nomena Joan Castor Gonell delegat territorial a l'Ebre

Este dimecres el socialista afagarà el relleu del republicà Adam Tomàs

Redacció
03 de setembre de 2024, 18:04
Joan Castor Gonell, nou delegat del Govern
Joan Castor Gonell, nou delegat del Govern | Cedida

El Consell executiu ha aprovat este dimarts el nomenament dels seus delegats territorials, entre els quals el de Joan Castor Gonell com a nou delegat a les Terres de l'Ebre. Este dimecres el socialista afagarà el relleu del republicà Adam Tomàs. A més, ha designat diversos secretaris i directors generals, entre ells el de l'ampostí Antoni Espanya com a director general de Pesca.

Catalunya compta amb vuit delegacions que representen institucionalment el Govern de la Generalitat al territori. També vetllen perquè les polítiques del Govern s'implementen des de la proximitat a l'àmbit local. Així mateix, pel seu coneixement i arrelament al territori, poden detectar les oportunitats i reptes existents en qualsevol àmbit i treballar-hi. Hi ha una delegació del Govern a cada vegueria.

Joan Castor Gonell Agramunt va nàixer a Sant Jaume d’Enveja l’any 1968. Actualment és diputat a la Diputació de Tarragona des del 2019, responsable de l’àrea de Persones i Talent.

Ha estat alcalde de Sant Jaume d’Enveja des de l’any 2003 fins al 2023. També va ser conseller del Consell Comarcal del Montsià des del 2003 fins al 2019, presidint l’ens des del 2009 al 2011.