Miquel Alonso renúncia com a regidor d'ERC a La Ràpita i seguirà a Territori al nou govern del PSC

Seguirà al capdavant de la Direcció Territorial del Departament de Territori dins del nou govern del PSC

Redacció
30 de setembre de 2024, 09:06
Ple municipal de la Ràpita
Ple municipal de la Ràpita | Aguaita.cat

El passat divendres Miquel Alonso va presentar la seua renúncia com a regidor d'ERC La Ràpita durant el darrer ple.  Este fet reflecteix la seua voluntat i prioritat de continuar exercint responsabilitats al capdavant de la Direcció Territorial del Departament de Territori dins del nou govern del PSC.
Des d’Esquerra Republicana de Catalunya, afirmen "respectem la seva decisió, agraïm la seva participació en el projecte republicà rapitenc durant aquest poc més d'un any, i li desitgem sort i encerts en aquesta nova etapa, en què mantindrà les mateixes responsabilitats però en un context polític diferent".

"Com a grup municipal d'Esquerra La Ràpita, volem deixar clar que la nostra tasca no es veurà alterada. Continuarem treballant des de l'oposició per assegurar que els projectes i les necessitats dels rapitencs i rapitenques es defensin de manera coherent amb els principis republicans, independentment dels canvis que es produeixin. Seguirem actuant amb el mateix respecte i compromís envers la gent de la Ràpita, tant dins com fora d’aquest ajuntament",conclou el grup republicà de la Ràpita.