Núria Cuenca León substituïx temporalment Albert Salvadó, un cop cessat com a delegat del Govern

La secretària general del Departament de Presidència assumirà les seues funcions mentre no haja un nou govern

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez.
El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez. | Arxiu
Redacció
12 de juny del 2024
Actualitzat a les 16:13h

La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre ha informat que el DOGC publica este dimecres el cessament d’Albert Salvadó Fernandez ’ com a delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, amb efectes del dia 10 de juny de 2024. 

S’ha encarregat a la secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca León, la suplència, per vacant, de les funcions. 

La LLEI 13/2005, de 27 de desembre, del règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs al servei de la Generalitat establix que els delegats territorials del Govern no poden compatibilitzar llur càrrec amb la condició de diputat o diputada al Parlament.

Albert Salvadó ja ha dixat de ser oficialment el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre després de ser elegit diputat al Parlament de Catalunya en les darreres eleccions del 12 de maig. Per això, de forma temporal la secretària general del Departament de Presidència és qui assumirà les seues funcions, però s’estudiarà quina és la millor fórmula per a les pròximes setmanes mentre no hi haja govern.

Arxivat a