Laura Borràs denuncia davant els Mossos haver patit una agressió en un establiment de l'Ampolla

Junts expressa la seua condemna rotunda cap als fets produïts durant un dinar amb militants i simpatitzants

Imatge compartida per Sumem per l'Ampolla a les seues xarxes socials.
Imatge compartida per Sumem per l'Ampolla a les seues xarxes socials. | Cedida
S. Berbís
05 de juny del 2024
Actualitzat a les 20:25h

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha presentat esta tarda una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l’Ametlla de Mar per una agressió produïda durant un dinar amb militants i simpatitzants de Junts a l’Ampolla. Segons informa ACN a partir de la versió de testimonis dels fets, un home ha increpat i insultat la dirigent de la formació mentre era al restaurant, li ha llençat glaçons i ha intentat colpejar-la amb una glaçonera, però persones presents al dinar li ho han impedit. Els Mossos d'Esquadra han anat al restaurant i han obert una investigació. En un comunicat Junts ha informat que Borràs ha denunciat els fets com a possible delicte d'odi.

Segons ha explicat la formació en un missatge a les xarxes socials, la presidenta es trobava a les Terres de l’Ebre per participar en diversos actes electorals de la campanya de les eleccions europees i, un cop presentada la denúncia, ha continuat amb la seua agenda prevista. Junts expressa la seua condemna rotunda cap als fets i mostra el seu suport a presidenta del partit.

El grup municipal Sumem per l’Ampolla també ha denunciat públicament este dimecres a la tarda a través d’un comunicat l'acte de violència que ha succeït en un establiment del municipi. La formació condemna l’intent d’agressió, que “ha pogut ser aturada gràcies a la intervenció dels presents a l'establiment”, per la qual cosa no s’han produït danys greus cap a la persona. “Actes com este mai havien ocorregut al nostre poble i lamentem que siguen provocats i incitats per l'odi que es processa i s'alimenta per diferents perfils de Xarxes Socials”, apunta el comunicat.

 

Arxivat a