El tortosí Josep Rima substituïx Adam Tomàs com a director territorial d'Empresa i Treball a l'Ebre

És llicenciat en Enginyeria Industrial i ha estat regidor a Tortosa

Tomàs i Rima, este dimarts en roda de premsa.
Tomàs i Rima, este dimarts en roda de premsa. | Cedida
Redacció
25 de juny del 2024

El republicà Josep Rima Gilabert ha estat nomenat director dels serveis territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre, en substitució d'Adam Tomàs i després  del nomenament de Tomàs com a delegat del Govern a les Terres de l'Ebre. Precisament Tomàs ha anunciat el nom del seu relleu a la direcció territorial en la sessió del mes de juny del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern, este dimarts.

Nascut a Tortosa l’any 1968, Rima és llicenciat en Enginyeria Industrial. Després de treballar al sector privat, des de l’any 2001 ha ocupat diferents responsabilitats a l’Administració de la Generalitat i, concretament, a l’actual departament d’Empresa i Treball, on exercia fins a l’actualitat com a el cap de servei dels Serveis Territorials d’Empresa a les Terres de l’Ebre. També ha sigut regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa al mandat 2019-2023.

El delegat del Govern també ha fet balanç de la revetlla de Sant Joan, amb una trentena de sortides dels Bombers a les Terres de l’Ebre (18 al Baix Ebre, 3 al Montsià, 7 a la Ribera d’Ebre i 2 a la Terra Alta), “sense incidències remarcables”, ha valorat Tomàs.