La xef Gessamí Caramés serà enguany la conferenciant de l'acte institucional de la Diada a l'Ebre

Tindrà lloc dilluns 9 de setembre a les 19 hores, a la plaça dels Dolors de Tortosa, amb el títol ‘Vaig marxar del poble amb lo poble’

Redacció
05 de setembre de 2024, 16:58
Gessamí Caramés, al programa "Cuines" de TV3.
Gessamí Caramés, al programa "Cuines" de TV3.

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l’Ebre tindrà lloc dilluns 9 de setembre a les 19 hores, a la plaça dels Dolors de Tortosa. Amb el títol ‘Vaig marxar del poble amb lo poble’, la conferència d’enguany anirà a càrrec de la xef de l’Ametlla de Mar Gessamí Caramés Núñez, segons ha informat la delegació del Govern al territori.

Gessamí Caramés és pastissera, barista i copresentadora del programa Cuines de TV3, encarregada de la secció de postres. Esta tasca mediàtica l'ha fet popular arreu del país, i també l'autoria del llibre "Meleta de romer".

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Joan Castor Gonell Agramunt, i la cloenda del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig Molist. L’acompanyament musical serà a càrrec de Clàudia Xiva i Josep Lanau.

La imatge la Diada i mostra de cartells

El fil conductor de la Diada 2024 és celebrar el sentiment d’orgull i de catalanitat basat en la inclusió, el respecte i la celebració de les diferències

La imatge institucional de la Diada 2024, proposta guanyadora del dissenyador Sergi Delgado, vol transmetre els conceptes d’unitat, identitat i amor a partir de la pregunta: Què és sentir Catalunya?. A partir de l’estructura formada per una sèrie de línies rectes o corbes que es creuen utilitzades per organitzar el contingut, el dissenyador ha creat formes variades per transmetre diferents idees, amb el groc i el vermell com a únics colors. El resultat, per exemple, és una espiga, un nus, un vincle o un cor.

Per fer arribar la mostra arreu del territori, a les delegacions del Govern s’ha fet arribar un cub amb reproduccions dels cartell guanyador i els finalistes i la informació de cada proposta. A les Terres de l’Ebre està instal·lada a l’entrada de l’Institut Montsià (Carrer Madrid 35-49) d’Amposta.

Arxivat a