34 cellers escalfen motors per la Festa del Vi de Gandesa

L'església vella de Corbera d'Ebre acull els estands on els viticultors atenen exclusivament restauradors, hostalers, prescriptors i premsa especialitzada

Publicat el 29 d’octubre de 2019 a les 17:09
Actualitzat el 29 d’octubre de 2019 a les 17:52
La Terra Alta ha fet un escalfament previ a la Festa del Vi que la Denominació d'Origen celebra el proper cap de setmana a Gandesa. Trenta-quatre cellers han atès més de 240 assistents en la jornada professional que s'ha celebrat a l'església vella de Corbera d'Ebre. El retorn d'aquesta cita és especialment rellevant per posicionar la DO Terra Alta en "el segment de qualitat" que li pertoca. El Consell Regulador ha dirigit aquesta cinquena edició sobretot a restauradors, hostalers i sommeliers de les Terres de l'Ebre per reforçar la DO Terra Alta com el "celler ebrenc". Cada celler ha ofert 4 referències de vins que s'han maridat amb un dinar a peu dret de fort caràcter terraltí, amb plats autòctons com la truita en suc o la clotxa.