30
de gener
de
2018, 17:58
Actualitzat:
20:44h
Va començar l’ofici de periodista a les Terres de l‘Ebre, però un canvi de rumb a la seua vida personal va portar-la a Barcelona on ha treballat en temes de comunicació. Li agrada parlar sobre allò que cuina i menja a l’instagram @PilarPoy. Les seues inquietuds per la gastronomia l’han fet xalar i fer que els altres xalen al voltant de la taula.
Li apassionen els llibres de cuina, i li encanten tots els blogs i webs que estan relacionats amb la divulgació de tot allò que envolta l’extraordinari món de la gastronomia. És una defensora dels productes de proximitat, els que es fan i consumeixen a prop de casa!
Ara vol contar les històries que hi ha darrere dels productes i del bon menjar que la porten amb nostàlgia i alhora amb orgull a les seues arrels. Des de aguaita.cat comença a cuinar MENJA’T L’EBRE, un espai on vol explicar amb ànima, i sobretot amb il·lusió, el valor afegit dels nostres productes, i la gent que s’hi dedica a produir-los i a que siguen coneguts als mercats, botigues i restaurants.
MENJA’T L’EBRE et vol despertar l’interès sobre allò que mengem i com ho mengem. Aprofitar els esdeveniments gastronòmics per a conèixer curiositats i contar les històries de les persones que formen part del producte i el seu resultat final. Descobrir que fins el més petit dels productes, el més insignificant, pot inspirar la nostra cuina i arribar a formar part de la cultura i les tradicions de les nostres terres. I es que el fet de xalar amb el menjar és una experiència única, no trobeu?
A punt, posem a bullir l’olla, estigueu atents perquè en breu estrenem el blog amb el primer article!
Li apassionen els llibres de cuina, i li encanten tots els blogs i webs que estan relacionats amb la divulgació de tot allò que envolta l’extraordinari món de la gastronomia. És una defensora dels productes de proximitat, els que es fan i consumeixen a prop de casa!
Ara vol contar les històries que hi ha darrere dels productes i del bon menjar que la porten amb nostàlgia i alhora amb orgull a les seues arrels. Des de aguaita.cat comença a cuinar MENJA’T L’EBRE, un espai on vol explicar amb ànima, i sobretot amb il·lusió, el valor afegit dels nostres productes, i la gent que s’hi dedica a produir-los i a que siguen coneguts als mercats, botigues i restaurants.
MENJA’T L’EBRE et vol despertar l’interès sobre allò que mengem i com ho mengem. Aprofitar els esdeveniments gastronòmics per a conèixer curiositats i contar les històries de les persones que formen part del producte i el seu resultat final. Descobrir que fins el més petit dels productes, el més insignificant, pot inspirar la nostra cuina i arribar a formar part de la cultura i les tradicions de les nostres terres. I es que el fet de xalar amb el menjar és una experiència única, no trobeu?
A punt, posem a bullir l’olla, estigueu atents perquè en breu estrenem el blog amb el primer article!