Un total de 46 restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i La Ràpita participen enguany a les IV Jornades Gastronòmiques de la Galera, que tindran lloc del 10 de febrer al 5 de març i se celebraran un any més conjuntament amb els quatre municipis mariners ebrencs. Este esdeveniment gastronòmic, que enguany arriba a la seua quarta edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.
Els restaurants participants oferiran menús amb la galera com a protagonista on es podran trobar plats exclusius com la crema de galeres amb xips de carxofa i cruixent de pernil, l'arròs caldós amb galeres i calamarsets o els canelons de galera amb encenalls de parmesà, entre molts d'altres. La galera es maridarà amb els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta, sobretot amb els caldos de garnatxa blanca. Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i els 40 euros.
A més, les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'esta manera l'estada dels visitants al territori.
Per segon any consecutiu es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram. Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degusten i publicar-les en esta xarxa social amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dos persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.
Amb esta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera es referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament estos quatre municipis pesquers de la destinació. De fet, enguany les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i La Ràpita seran objecte d'una intensa campanya a França i Àlaba, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.
Alcanar, l'Ametlla, l'Ampolla i La Ràpita enceten les Jornades de la Galera
Els menús estaran maridats amb vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta | Els preus dels àpats oscil·len entre els 25 i els 40 euros i s'ofertaran entre el 10 de febrer i el 5 de març

- Els restaurants han preparat menús gastronòmics amb la galera com a protagonista.
Ara a portada
-
Societat El nou Hospital Universitari de Tortosa: consens i polèmica sobre la seua ubicació Sílvia Altadill i Martínez
-
Societat Metgesses ebrenques demostren que una ecografia pot anunciar una crisi cardíaca quinze dies abans Redacció
-
Societat La Policia Local d'Amposta es reforça amb quatre vehicles, armilles, tàsers i tres nous agents
-
Societat Es busquen figurants per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció al Delta de l'Ebre Redacció
-
Publicat el 10 de febrer de 2017 a les 10:00
Actualitzat el 10 de febrer de 2017 a les 10:19
Et pot interessar
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 25 al 27 d'abril
-
Societat La Festa del Vapor: un viatge al passat ferroviari a Móra la Nova
-
Societat El curtmetratge es converteix en protagonista: L’Ampolla celebra la tercera edició del Frame Film Festival
-
Societat Dos sentències clau del TSJC apropen la retirada del monument franquista de Tortosa