Del 12 al 20 d’octubre, la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana Bio per l’alimentació ecològica amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. Enguany, Amposta s’hi suma amb una activitat organitzada per Turisme Amposta i l’ERA Comunalitat. En concret, es tracta del Taller de cuina Del tros al plat.
Es tracta d’un taller de cuina complet. I és que l’activitat s’inciarà visitant l’hort comunitari de Lo Tros on ens explicaran com funciona esta iniciativa i les principals característiques del cultiu ecològic. Tot seguit, collirem productes de temporada i anirem a la cuina de la Sala Ebre Km0 de l’Oficina de Turisme on ens esperarà l’Andrés Grego, cuiner-druida d’Espècies a Mà, per cuinar aquests productes acabats de collir en unes receptes delicioses de tardor i en farem la degustació.
Serà el dissabte 12 d’octubre a les 10.30h trobada a Lo Tros, Passeig del Canal Marítim (pel camí de dins). L’activitat és gratuïta i apta per a totes les edats però cal inscriure’s a www.turismeamposta.cat/del-tros-al-plat-taller-de-cuina-de-temporada/