Els bars i cafeteries de Móra d’Ebre engeguen l’any amb l’onzena ruta de la Tapa Porca

L’edició de 2025 arrancarà aquest divendres 10 i es perllongarà fins el diumenge 26 de gener

Redacció
07 de gener de 2025, 17:11
Tapa porca del restaurant Al lio, en l'edició del 2022.
Tapa porca del restaurant Al lio, en l'edició del 2022. | Cedida

Vuit establiments, entre bars, cafeteries, agrobotigues i restaurants de Móra d'Ebre participen en l’onzena edició de la ruta de la Tapa Porca. Per quatre euros es podran degustar diferents propostes elaborades amb ingredients provinents del porc. Botifarres, pulled pork a baixa temperatura, en forma de croqueta, farcint pa anglés, metxades dins crestes, en forma de cansalada, filet o embotits artesans de la comarca. Tot hi té cabuda en una edició que  arrancarà este divendres 10 i es perllongarà fins el diumenge 26 de gener.

Les tapes van acompanyades d’un quinto de cervesa San Miguel, una copa de vi o d’aigua, al preu de 4 euros. Amb el consum de cada tapa, s’obté un segell amb el nom de l’establiment. En completar la butlleta amb sis segells diferents, es té dret a accedir al sorteig de tres vals de 60 euros per gastar als establiments col·laboradors. Fins el 9 de febrer també es pot votar a la Millor Tapa Porca 2025 dipositant les butlletes als establiments participants i Ajuntament. Ràdio Móra d’Ebre retransmetrà el sorteig en directe.

La regidora d'Esports, Educació i ComerçMaria Rodríguez, ha animat la població a participar d’esta onzena ruta de la Tapa Porca, una cita anual que contribueix a dinamitzar l’activitat hostalera en un mes complicat comercialment després de les festes nadalenques. “Volem que la gent surta de casa i aprofite el mes tradicional per excel·lència en el que es feien les matances, els embotits i tot s’aprofitava d’aliments com la carn de porc. Els establiments comercials han preparat unes gustoses i originals propostes que condensen algunes de les potencialitats d’este producte”, ha indicat la regidora.

 

Arxivat a