"Porka misèria", este era el nom de la proposta de la Beerreria, ha estat guanyadora per votació popular de la XI Ruta de la Tapa Porca de Móra d’Ebre. La tapa incloïa una una cresta de carn metxada amb cansalada ibèrica, escuma de formatge i un toc de cibulet i és la que més ha convençut als participants de la ruta.
La regidora de Comerç, Maria Rodríguez, ha destacat la satisfacció dels establiments i amb la participació. “És una ruta que dona vida a la població i omple els carrers i els bars que seguirem promocionant i promovent des de l’Ajuntament ja que segueix ben viva onze anys després del seu naixement”, ha indicat Rodríguez. Per últim ha felicitat l’establiment La Beerreria, pel premi rebut per la votació popular per la seua tapa ‘Porka misèria’ i ha animat als locals a sumar-se a la propera edició de la ruta.
A la votació han participat persones de diferents comarques de Tarragona. Este dijous s’ha fet a l’Ajuntament el recompte de les butlletes que han estat dipositades als establiments participants i a l’Ajuntament per tal de participar en l’elecció de la millor tapa porca 2025. La propera setmana es farà en directe a Ràdio Móra d’Ebre, entre tots els participants, el sorteig de tres vals de 60 euros per gastar-se als bars i restaurants que han participat en l’edició de 2025.
L’XI ruta ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Oliva, San Miguel i l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a la implicació dels establiments Avenida, Beerreria, FreeMan, Poliesporiu, La Creu, Freddie’s, Noisette i 7 de Ribera.