Comencen les Jornades de la Galera a quatre poblacions marineres ebrenques

La Ràpita, L'Ametlla de Mar, L'Ampolla i Alcanar oferixen menús amb la galera com a protagonista

Publicat el 09 de febrer de 2024 a les 09:28
Actualitzat el 09 de febrer de 2024 a les 10:02
La Ràpita, L'Ametlla de Mar, L'Ampolla i Alcanar s’unixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
 
Este crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
 
Des del 9 de febrer al 10 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i La Ràpita ofereixen menús amb este crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.
 
Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge entre altres delícies gastronòmiques.
 
Consulteu els menús:
 
La Ràpita