La música de jazz es començarà a fer sentir per Tortosa, a partir de divendres vinent i fins al 5 de juliol, en la XXI Mostra de Jazz de Tortosa. Simultàniament, un any més, l’associació de restaurants Plat i Got s’afegix a la festa amb la introducció de la cuina típica del Mississipí en les seves cartes. Són les XI Jornades Gastronòmiques de Cuina Cajún, una excusa perfecta per fusionar jazz i gastronomia en forma de tapes i menús.
La cuina criolla i Cajún a Nova Orleans és una barreja de cuina espanyola i francesa, condimentada amb reminiscències africanes i índies: peixos o filets de carn a la brasa amb una capa de pebre i espècies; el Jambalaya i el Gumbo són estofats amb gustos de carn, salsitxa i mariscos. Gran part del menjar Cajún està condimentat amb all, encara que no tots els plats són picants. Este matí, al Mercat municipal de Tortosa, s’ha fet una degustació de cuina cajún on s’han pogut tastar alguns dels plats. La presidenta de l’Associació Plat i Got, Margaret Nofre, i el director de la Mostra de Jazz, Xavi Bertomeu, han presentat les jornades gastronòmiques.
Cuina de Nova Orleans a restaurants i bars de Tortosa, amb la Mostra de Jazz

Ara a portada
-
Societat El nou Hospital Universitari de Tortosa: consens i polèmica sobre la seua ubicació Sílvia Altadill i Martínez
-
Societat Metgesses ebrenques demostren que una ecografia pot anunciar una crisi cardíaca quinze dies abans Redacció
-
Societat La Policia Local d'Amposta es reforça amb quatre vehicles, armilles, tàsers i tres nous agents
-
Societat Es busquen figurants per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció al Delta de l'Ebre Redacció
-
Publicat el 25 de juny de 2014 a les 14:05
Et pot interessar
-
Societat L’oli Cabra Feixet del Perelló, premiat com el millor oli extra verge del món
-
Societat Oberta la convocatòria del divuitè Premi Literari de Teatre la Carrova
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 25 al 27 d'abril
-
Societat La Festa del Vapor: un viatge al passat ferroviari a Móra la Nova