
La revista de turisme i viatges Descobrir Catalunya dedica les pàgines centrals del seu número del mes de febrer a la comarca del Montsià.
Sota el títol Delícies del Montsià , la publicació ens endinsa pels racons més significatius de la comarca a través de la seua gastronomia. Per fer-ho, s'ha valgut de les firmes de l'escriptor, Josep Igual i dels periodistes Jordi Duran, Joanna Pardos, Sílvia Berbís i Sofia Cabanes, les dos darreres al capdavant d'aguaita.cat.
A Montsià: accent propi, el reportatge inicial, Igual dibuixa una comarca lluitadora, mil·lenària, d’esmorzars de mos fort, amb un idioma saborós i un Ebre que encara és viu gràcies a la societat civil.
Per la seua banda, Joanna Pardos, ens endinsa en el món de la pesca, de la mà dels pescadors de la Ràpita i les Cases d'Alcanar. A Sabors d'una terra robusta, Sílvia Berbís ens relata la cuina autera, sàvia i intensa dels Massís del Port. Jordi Duran, parla del pla de la Galera i les seues oliveres mil·lenàries. Per últim, Sofia Cabanes descobreix els orígens del paisatge de l'arròs al delta i la seua riquesa gastronòmica.
Les fotografies, a càrrec d'Òscar Rodbag són un al·licient més d'este número. Amb espectaculars imatges del paisatges montsianencs, la seua cuina i la seua gent.