El GALP Mar de l’Ebre ha participat este dilluns a un showcooking al Mercat de la Boqueria de Barcelona per tal de promocionar el musclo i l’ostra del Delta de l’Ebre. L’acció, que s’ha realitzat amb la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL) ha consistir en l’elaboració de dos receptes on l’ingredient ha estat l’ostra i el musclo del Delta.
Les receptes les han elaborat Teima Caballé del Restaurant Sol de l’Ampolla i Aida Reverté, del Restaurant les Palmeres de les Cases d’Alcanar. En el cas de Teima Caballé, del Restaurant Sol ha elaborat dos receptes amb ostra rissada, el producte estrella de l’Ampolla i Aida Reverte ha elaborat dos receptes amb musclos. L’acte, realitzat al cor del Mercat de la Boqueria ha comptat amb la participació del director general de Política Marítima i Pesca Sostenible Sergi Tudela, del president del GALP Eusebio Rosales i del president de FEPROMODEL Álvaro Acero entre d’altres.
“L’aqüicultura del musclo i ostra representa un part important del GALP Mar de l’Ebre, que es alhora un tret diferencial del nostre territori. Amb aquesta acció donem a conèixer la qualitat del producte de les nostres badies i la feina que fan els aqüicultors del Delta. ” ha expressat el president del GALP Mar de l’Ebre, Eusebio Rosales. El gerent del GALP Mar de l’Ebre Joan Alginet ha afegit que “FEPROMODEL ha contribuït a l’èxit de model i de resultats del GALP Mar de l’Ebre perquè els models de governança son un instrument útil que serveix per unir esforços i posar en valor tota la riquesa del mar”. Per altra banda el president de FEPROMODEL Álvaro Acero ha fet una valoració molt positiva de la campanya del musclo d’enguany i que estan en plena temporada de comercialització i ha agraït al GALP l’acció de promoció que ha dut a terme. “Els musclos i ostres de les badies dels Alfacs i el Fangar son garantia de qualitat, de model sostenible i d’actiu gastronòmic de primer ordre. La qualitat del nostre producte suposa un repte de creixement i de professionalització del sector aqüícola a la que estem compromesos des de la federació” ha expressat Acero.
El Galp Mar de l’Ebre promociona el musclo i l'ostra del Delta al Mercat de la Boqueria
Les receptes les han elaborat Teima Caballé del Restaurant Sol de l’Ampolla i Aida Reverté, del Restaurant les Palmeres de les Cases d’Alcanar

- El GALP Mar de l’Ebre ha participat este dilluns a un showcooking al Mercat de la Boqueria de Barcelona -
- Cedida
Ara a portada
-
Societat Metgesses ebrenques demostren que una ecografia pot anunciar una crisi cardíaca quinze dies abans Redacció
-
Societat Es busquen figurants per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció al Delta de l'Ebre Redacció
-
Societat La màgia de la Diada entra al Verge de la Cinta : llibres i bosses reciclades per als pacients Xavi Llambrich
-
Societat L'Ajuntament de Tortosa reivindica Gerard Vergés amb la reedició de dos obres icòniques Redacció
-
Publicat el 20 de juny de 2022 a les 12:44
Actualitzat el 20 de juny de 2022 a les 13:06
Et pot interessar
-
Societat El nou Hospital Universitari de Tortosa: consens i polèmica sobre la seua ubicació
-
Societat La Festa del Vapor: un viatge al passat ferroviari a Móra la Nova
-
Societat El curtmetratge es converteix en protagonista: L’Ampolla celebra la tercera edició del Frame Film Festival
-
Societat La Trencacims de Paüls espera un miler de participants en la dotzena edició