El Grup d'Acció Local GALP Mar de l'Ebre promociona el peix i marisc fresc de llotja del territori perquè els més jovent el consumisquen, en detriment de productes d'altres zones del món o amb menys qualitat. La campanya "Del mar, al plat!" incorpora receptes innovadores a partir de tres espècies del litoral ebrenc: el pop, la moixarra i el rap. Les cuinen els xefs Albert Guzman, Sergi Piñol (Les Dunes) i Miquel Tomàs (La Taverna del Port), referents de la restauració de la Ràpita, Deltebre i l'Ametlla de Mar. També s'han creat uns vídeos on els cuiners expliquen com es netegen els peixos i quins són els secrets per degustar-los. L'acció també busca fidelitzar els restauradors de les Terres de l'Ebre perquè compren peix i marisc de llotja.
El gerent del GALP Mar de l'Ebre, Joan Alginet, ha assenyalat que "la doble missió" de la campanya és promoure el consum de peix i marisc de les confraries ebrenques i conscienciar la ciutadania de la importància del peix fresc en la salut.
Els vídeos de "Del mar, al plat!" es difondran a les xarxes socials del GALP i als mitjans de comunicació del territori. "Accions que difonguen el valor del producte de la mar de l'Ebre, ajuden al sector pesquer i també altres com el turisme i la restauració", ha dit Alginet.
El GALP Mar de l'Ebre promociona el peix i marisc fresc de la llotja entre els més joves
Cuiners del territori ensenyen a netejar els peixos i a fer-ne receptes innovadores
Ara a portada
-
Societat Metgesses ebrenques demostren que una ecografia pot anunciar una crisi cardíaca quinze dies abans Redacció
-
Societat Es busquen figurants per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció al Delta de l'Ebre Redacció
-
Societat La màgia de la Diada entra al Verge de la Cinta : llibres i bosses reciclades per als pacients Xavi Llambrich
-
Societat L'Ajuntament de Tortosa reivindica Gerard Vergés amb la reedició de dos obres icòniques Redacció
-
Publicat el 09 de desembre de 2020 a les 17:05
Et pot interessar
-
Societat El nou Hospital Universitari de Tortosa: consens i polèmica sobre la seua ubicació
-
Societat La Festa del Vapor: un viatge al passat ferroviari a Móra la Nova
-
Societat El curtmetratge es converteix en protagonista: L’Ampolla celebra la tercera edició del Frame Film Festival
-
Societat La Trencacims de Paüls espera un miler de participants en la dotzena edició