El matrimoni mort a Tunísia té lligams amb les Terres de l'Ebre

L'Ajuntament d'Alcanar fa un minut de silenci en solidaritat amb el seu treballador

Publicat el 19 de març de 2015 a les 09:52
Actualitzat el 20 de març de 2015 a les 08:48

Minut de silenci fet este migdia davant l'Ajuntament d'Alcanar. Foto: Cedida
 

Actualització 13:20| Minut de silenci a Alcanar

L’Ajuntament d’Alcanar ha fet este migdia un minut de silenci en solidaritat amb el seu aparellador municipal, els pares del qual van morir ahir en l’atemptat jihadista a Tunis.

Al minut de silenci ha assistit bona part de la corporació municipal, i també molts membres de la brigada, amb qui l’aparellador mantenia molt de contacte diari, a més de veïns. Per respecte a la família, els membres del govern municipal han declinat fer declaracions.

Este matí, el fill del matrimoni s’ha desplaçat a Tunis, on es troben les restes de les víctimes.

Els dos catalans morts en l'atemptat de Tunis, Antoni Cirera Pérez, de 75 anys, i Dolors Sánchez Rami, de 73 anys, residents a Barcelona, viatjaven en un creuer de la companyia MSC. De fet, l'atac, es va centrar en el museu més visitat del país i en un dimecres, que és el dia en que la ciutat s'omple de creueristes. 

El matrimoni tenia lligams amb les Terres de l’Ebre. El seu fill Agustí, residia a Tortosa i treballava a l’Ajuntament d’Alcanar. Uns dels néts del matrimoni,  a més, havia marxat a Barcelona i vivia a casa els iaios per seguir els estudis. 

En l'atac, suposadament jihadista, van morir un total de vint-i-dues persones, una vintena de les quals són turistes estrangers. 

Actualització 09:50 | Fill i néts a Tortosa

Els dos catalans morts en l'atemptat de Tunis, Antoni Cirera Pérez, de 75 anys, i Dolors Sánchez Rami, de 73, eren un matrimoni de jubilats resident a Barcelona amb arrels a les Terres de l'Ebre.

Un dels seus fills, Agustí, viu a Tortosa i treballa a l'Ajuntament d'Alcanar, on n'és l'aparellador. Avui mateix s'ha desplaçat fins a Tunis, segons ha confirmat aguaita.cat
El nét del matrimoni havia marxat a Barcelona i vivia a casa els iaios per seguir els estudis. 

En l'atac, presumptament jihadista, van morir un total de vint-i-dos persones, una vintena de les quals són turistes estrangers. 

L'atac, es va centrar en el museu més visitat del país i en un dimecres, que és el dia en que la ciutat s'omple de creueristes. De fet, en el moment de l'atac hi havia diversos catalans visitant el museu, un dels quals és l'alcalde de Vallmoll (Alt Camp), Josep Lluís Cosidó, que ha donat testimoni dels moments tràgics que han viscut.