La Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (Fecotur) ha posat en marxa les segones Jornades Gastronòmiques de l’arròs i el marisc, que han començat este cap de setmana i continuaran fins al 29 de juny. Enguany són vuit els restaurants del municipi els que oferixen una variada proposta de menús, a 25 euros, en els que el marisc i l’arròs en són ingredients protagonistes.
Arròs amb verduretes i marisc encrostat de formatge, variat de marisc, calamars en la seua tinta, tellerina en salsa, anguila fumada o arròs mariner del fangar són alguns dels plats que proposen els diferents restaurants que s’han adherit a les jornades.
A més, el clients poden entrar en un sorteig de dos àpats per a dos persones.
Jornades gastronòmiques de l'arròs i el marisc a vuit restaurants de Deltebre

Ara a portada
Publicat el 08 de juny de 2014 a les 11:18
Et pot interessar
-
Societat Instal·len càmeres lectores de matrícules a l'Ampolla
-
Societat L'Hospital Comarcal d'Amposta, pioner en cirurgia ginecològica avançada sense cicatrius
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 25 al 27 d'abril
-
Societat La Policia Local d'Amposta es reforça amb quatre vehicles, armilles, tàsers i tres nous agents