L'Ampolla va celebrar aquest diumenge la XXI Festa de la Sega, la qual va reunir unes 1.500 persones, que es van apropar al port pesquer per veure el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat i per degustar diferents tipus d'arròs.
La festa va estar amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d'Anguila.
Al mateix port pesquer, restauradors del municipi van cuinar diferents tipus d'arròs en directe, des de paella, passant per baldana d'arròs, així com arròs negre, entre altres plats. A més, es van poder tastar postres i productes elaborats amb aquest cereal.
Fins al 9 d'octubre tindran lloc les XXIII Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que refermaran l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta. Els restaurants participants són:
Bama Beach-Club
Botavara
Can Piñana
Casa David
Casa Llambrich - Juani
Club Nàutic - Casa Montero
La Barraca
La Pesquera
Roca plana
Del Mar – Flamingo
Rodamar
Sol
Taperia Lo Típic
La XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 persones
Al mateix port pesquer, restauradors del municipi van cuinar diferents tipus d'arròs
Ara a portada
Publicat el 27 de setembre de 2022 a les 21:50
Actualitzat el 27 de setembre de 2022 a les 21:57
Et pot interessar
-
Societat Jesús Serrano guanya el novè Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta
-
Societat Álex Ubago i Bebe, els reclams del Primavera DO Terra Alta, a Batea
-
Societat La piscina més llarga del món inunda el cicle sobre l'economia de l'aigua de Lo Pati
-
Societat El bisbe de Tortosa assegura que el papa Francesc deixa “deures” per a una Església més fraterna