L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al «Gastronomic Forum Barcelona»

Els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia representen l'oferta gastronòmica del municipi a l'estand presencial que té el Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla al Recinte de Montjuïc de Fira

Publicat el 18 d’octubre de 2021 a les 18:19
Actualitzat el 18 d’octubre de 2021 a les 20:35
L’Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des d’este dilluns, 18 d’octubre, i fins al dimecres 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments  gastronòmics de referència del territori català.  

El Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla està present durant  aquests tres dies amb un estand presencial, que està situat al pavelló 8 del  Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els productors locals que  representen l’oferta gastronòmica del municipi són Kensho Sake, Harbour  Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia.  

Este fòrum dona a conèixer les últimes tendències del sector amb la  presència de cuiners prestigiosos, sommeliers i professionals de la  gastronomia, a través dels quals es conforma un programa d’activitats  amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos.

A més a més,  en esta edició s’ha potenciat la presència d’empreses i visitants de tot  l’Estat espanyol, així com la participació dels mercats internacionals més  propers.  
“Que l’Ampolla sigui present en el Gastronomic Forum Barcelona és una  molt bona oportunitat perquè guanyem visibilitat al sector foodservice i  al de la restauració”, explica Rosina Montero, cap de Promoció Turística  de l'Ampolla.  

Per la seua part, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla,  Meritxell Faiges, valora la presència del municipi com “una ocasió  perfecta per donar a conèixer la marca L’Ampolla, espai gastronòmic del  Delta i seguir potenciant des del Patronat Municipal de Turisme la nostra  oferta gastronòmica tant al territori català com a l’exterior”.