Les Jornades s'han presentat este matí a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal de la Ràpita, amb les intervencions de l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, el secretari de la confraria de pescadors Verge del Carme, Joan Balagué, i la presidenta del Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l'Ebre.
L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha fet menció a la bona temporada d'estiu que s'ha registrat al municipi i ha remarcat la necessitat de continuar treballant per "mantenir la capitalitat turística del sud de Catalunya". "I això ho aconseguim quan
combinem, per una banda, l'excel·lent producte de la nostra mar i, per l'altra, la gran qualitat de la cuina rapitenca", ha subratllat l'alcalde.

Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs de la Ràpita este matí Foto: Cedida
restauradors de la Ràpita en adaptar-se a les circumstàncies que obliga la pandèmia, oferint la màxima seguretat als clients. "Hem fet aquests menús amb molta il·lusió, com sempre, i tot i que estem en una situació molt difícil. Estem complint amb totes les normatives i per això us convidem a tots i totes a confiar en els nostres establiments", ha dit Bòria.
Les Jornades Gastronòmiques de Polp i l'Arròs començaran el 18 de setembre i acabaran el 4 d'octubre, una dotzena de restaurants de la Ràpita oferiran menús d'entre 28 i 45 euros. Els restaurants que hi participen són el Miami Can Pons, Albert
Guzmán, Can Batiste, Can Vicent, Freddy Restaurant, Juanito Platja, Les Palmeres, Llansola 1921, Marieta Taperia, Tamashi, Rest-taperia TT i Casa Ramon Marinés.