
Un dels plats que es poden degustar a Les Moles (Ulldecona). Foto: Sofia Cabanes
Els restaurants ebrencs Torreó de l'Indià, a Villa Retiro (Xerta), i Les Moles (Ulldecona) han renovat per a este 2015 l'estrella Michelin que acredita la qualitat de la seua cuina.
Este és el 6è any consecutiu que la cuina del restaurant xertolí, capitanejada pel xef Fran López, obté la distinció. De fet, va ser el primer restaurant ebrenc en aconseguir l'estrella Michelin. A final del 2013, d'altra banda, va ser anunciada la segona estrella Michelin per al territori, en este cas al restaurant Les Moles i als plats del seu xef, Jeroni Castell.
Al Camp de Tarragona dos restaurants tenen una d'estes desitjades estrelles, el restaurant Can Bosch i el restaurant Rincón de Diego, els dos a Cambrils. Tot i que sense estrella, la coneguda guia també reconeix els restaurants Acuamar-Casa Matas de Cambrils, el Celler de l'Aspic de Falset, l'hostal Colomí de Santa Coloma de Queralt i Cal Travé de Solivella.