Les Terres de l'Ebre viatgen a Madrid per promocionar-se a la fira Fitur

Publicat el 18 de gener de 2016 a les 14:54
Actualitzat el 18 de gener de 2016 a les 15:11

Les TE desplegaran el seu atractiu a Fitur del 20 al 24 de gener. Foto: S. Berbís


La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre desplegaran tot el seu atractiu del 20 al 24 de gener a Fitur, un dels certàmens internacionals amb més participació i projecció del sector turístic. Una de les novetats de l’actual edició, pel que fa a la presència ebrenca al certamen, és que la gestió de l'espai gastronòmic de l'Agència Catalana de Turisme anirà a càrrec de l'Escola d'hostaleria de l'Institut Joaquim Bau, de Tortosa. D'esta manera, una mostra representativa de la cuina i els productes de les Terres de l'Ebre es podrà degustar a Madrid.

La Diputació de Tarragona hi promocionarà estes dos marques turístiques, gestionades a través del seu Patronat de Turisme, i també difondrà l'oferta turística de la trentena d'ens -municipis i altres ens, públics i privats- adherits al conveni corner de participació conjunta. Tot plegat s’integrarà dins l’estand de 917 m2 que l’Agència Catalana de Turisme instal·larà al cèntric pavelló número 7 de la Feria de Madrid.

“L'assistència a este saló professional permetrà, un any més, difondre als principals mercats les novetats en matèria de turisme a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, així com incrementar i consolidar les relacions comercials amb operadors turístics internacionals, i mantenir reunions amb els principals mitjans de comunicació del sector turístic espanyol”, segons explica la Diputació en una nota de premsa. És, per tant, una cita que permet definir línies de treball, estratègies i aliances empresarials per dinamitzar i reforçar l’activitat turística, innovant per atendre les demandes del mercat. D'altra banda, també servix per presentar novetats en matèria turística per part dels participants en la mostra.