L’oli Cabra Feixet del Perelló, premiat com el millor oli extra verge del món

Este és el segon any consecutiu que rep el Premi al Millor Oli Extra Verge a la Dubai Olive Oil Competition i des de la campanya 2021/2022, esta gamma ha anat acumulant premis als principals certàmens internacionals, com el London IOOC o el Terraolivo IOOC

  • L'oli Cabra Feixet del Perelló amb el guardó Dubai Olive Oil Competition, un dels certàmens més prestigiosos del món -
Publicat el 25 d’abril de 2025 a les 10:49
Actualitzat el 25 d’abril de 2025 a les 11:05

L’oli d’oliva verge extra Cabra Feixet, produït per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre del Perelló (Coperelló), ha estat guardonat amb el Premi al Millor Oli Extra Verge a la Dubai Olive Oil Competition 2025, un dels certàmens internacionals més prestigiosos del sector oleícola. És el segon any consecutiu que l’oli perellonenc rep un reconeixement a este concurs, consolidant-se entre els millors del món.

La DUBAIOOC, celebrada anualment a Dubai, aplega productors d’arreu del món i compta amb un jurat internacional de tastadors i experts que valoren la qualitat organolèptica dels olis participants. El guardó situa novament Cabra Feixet a l’elit mundial de l’oli d’oliva verge extra.

Cabra Feixet és fruit d’un treball rigorós que comença al camp, amb un seguiment detallat de les finques i de l’estat de les oliveres, i culmina amb una elaboració curosa per part del mestre d’almàssera, que aconseguix un cupatge equilibrat i harmoniós amb varietats autòctones.

Des de la campanya 2021/2022, esta gamma ha anat acumulant premis als principals certàmens internacionals, com el London IOOC o el Terraolivo IOOC, posicionant-se com a referent de qualitat dins el panorama oleícola.

Segons ha destacat Aida Farnós, de la cooperativa perellonenca: “Rebre este premi és un reconeixement al treball col·lectiu de tota la cooperativa. Estem molt contents que el nostre oli Cabra Feixet siga reconegut internacionalment. Este premi és la prova que la feina ben feta, la passió per la qualitat i l'excel·lència, i l'esforç de tot un equip, donen els seus fruits. Continuarem treballant per oferir un oli que represente el nostre territori i els nostres valors”.