“El millor premi de tots ha estat la satisfacció de veure creador d’aquest projecte il·lusionant, la nostra aposta gastronòmica. Sentim que el nostre treball ha estat reconegut en una nit màgica. Avui més que mai som al costat de tot el sector de l'hostaleria que aquest any no parat de lluitar i lluitar”, són les primeres paraules que Muria ha compartit a les xarxes socials després del premi. També agraïx a totes les persones que són part de l’essència del projecte, als que els han donat suport, al Priorat per acollir-los, a proveïdors, clients, familiars i amics: “I entre tots l'hem portat fins a aquí. L'Estrella Michelin ja brilla sobre els fogons del Quatre Molins, prometem seguir portant-la ben amunt i no oblidar-nos mai d'on venim”, ha afirmat.

Plat d'arròs amb anguila. Foto: Cedida
Rafel Muria és membre d’una família perellonenca molt coneguda en el sector apícola. De fet, la mel és un dels ingredients presents en la cuina d’este jove xef, que fa estudiar a l’Escola d’Hostelria Hofmann i ha treballat en restaurants com Michel Bras, Villa Maiella, Villa Retiro i l’Atelier de Joël Robuchon Saint-Germain.