La pastisseria Larrosa de Flix, distingida com un dels 50 millors forns en l'àmbit estatal

Redacció
15 de novembre de 2024, 11:49
Actualitzat: 16:07h
Pau Carranza, de la pastisseria Larrosa recollint el reconeixement a un dels millors forns d'Espanya
Pau Carranza, de la pastisseria Larrosa recollint el reconeixement a un dels millors forns d'Espanya | Aguaita.cat

La Pastisseria Larrosa, de Flix , ha estat distingida amb una de les cinquanta Estrelles Panader Top d'Espanya, un reconeixement que destaca les millors fleques artesanes a nivell estatal. Este premi, va ser atorgat per les organitzacions Panàtics i Pan de Calidad en un acte celebrat a Madrid, situa la fleca de Pau Carranza entre les més destacades d’Espanya per l’any 2024.

Per a Carranza, este reconeixement suposa una recompensa a l’esforç i dedicació que ell i el seu equip posen diàriament a la seva tasca. “És un orgull per a nosaltres, no només com a flequers, sinó també com a representants de Flix, de la Ribera d'Ebre i de les Terres de l'Ebre", comenta.

La seua filosofia es basa en l’elaboració artesanal, utilitzant massa mare natural i un procés de fermentació prolongat i en fred, que dona com a resultat pans amb un sabor, aroma i qualitat nutricional excepcionals. “El pa no és només aliment; és salut. Quan els nostres clients proven aquest producte, el valoren i tornen perquè saben que hi ha una diferència”, afegeix Carranza.

Esta estrella s’afegeix a altres reconeixements que ha rebut la Pastisseria Larrosa, com el premi al Millor Pastís de Formatge Català 2024, i el segon lloc en el Millor Pa de Sant Jordi 2024, confirmant la qualitat dels seus productes. En paraules de Carranza, “aquest tipus de reconeixements donen valor a la feina artesanal i al suport dels nostres clients, que són part fonamental d’aquest èxit”.

Arxivat a