Promoció d'hàbits alimentaris saludables als alumnes de l’Institut Cristòfol Despuig

L'ICS Ebre vol promoure l’alimentació saludable i la prevenció de trastorns de la conducta alimentària, a un centenar d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig

Publicat el 25 de febrer de 2022 a les 16:24
Actualitzat el 25 de febrer de 2022 a les 16:38
L'ICS Ebre dintre del marc del Programa Salut i Escola (PSiE) ha fet una intervenció de promoció de l’alimentació saludable i la prevenció de trastorns de la conducta alimentària, a un centenar d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, de Tortosa.

L’activitat ha sigut coordinada per Sonia Ponce López, referent del programa Salut i Escola, i realitzada conjuntament amb Marta Mauri Gómez, nutricionista recentment incorporada a l’ICS Ebre que dona suport als EAPs de Tortosa Est, Tortosa Oest i a la Línia Pediàtrica, i també, amb la coparticipació de tres alumnes del grau d’infermeria de la URV.