La inauguració, este dijous, del restaurant Jaloa, als Reguers, va estar marcada per la solidaritat. Al voltant d'uns 300 ciutadans van aportar més de 600 quilos a favor del Banc dels Aliments, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
El coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, destaca que "qualsevol ajuda és necessària, no només durant el Nadal sinó al llarg de l'any. Els aliments recollits durant el Gran Recapte el passat novembre ja s'han acabat".
Ologaray va agrair a tots els implicats la seua voluntat de col·laborar en el projecte que desenvolupa el Banc dels Aliments, i explica que "els mèrits de l'entitat són compartits amb la implicació de les empreses o associacions que organitzen recaptes i amb la solidaritat d'una població conscienciada en l'emergència social que participa activament en les recollides".
A més, Ologaray va voler fer una crida a altres restaurants, entitats socials, clubs esportius, associacions, escoles i empreses, per tal que puguen organitzar recollides a favor dels qui més ho necessiten. "Hi ha molta gent que ho està passant malament, no n'hi ha prou amb les ajudes que el Banc dels Aliments oferix, ja que només podem cobrir una menjada diària dels més de 10.000 beneficiaris regulars de l'Ebre, dels quals 3.500 són de Tortosa", conclou.
Recapten més de 600 quilos de menjar als Reguers
Els productes recollits seran entregats a entitats socials ebrenques per continuar cobrint les necessitats alimentàries existents
Ara a portada
Publicat el 03 de març de 2017 a les 14:26
Actualitzat el 03 de març de 2017 a les 14:32
Et pot interessar
-
Societat Dos sentències clau del TSJC apropen la retirada del monument franquista de Tortosa
-
Societat Jesús Serrano guanya el novè Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta
-
Societat Álex Ubago i Bebe, els reclams del Primavera DO Terra Alta, a Batea
-
Societat La piscina més llarga del món inunda el cicle sobre l'economia de l'aigua de Lo Pati