Ruscalleda ja oferix la 'mini-clotxa' al seu restaurant

Publicat el 15 d’abril de 2015 a les 13:43
Actualitzat el 15 d’abril de 2015 a les 15:02

Així és la 'mini-clotxa' de Carme Ruscalleda. Foto: consell comarcal Ribera d'Ebre

Tal com havia anunciat durant el pregó de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, la cuinera Carme Ruscalleda ha incorporat una plat inspirat en la clotxa al menú de primavera del seu restaurant Sant Pau, situat a Sant Pol de Mar (Maresme). El proper mes de juny la ‘mini-clotxa’ arribarà als restaurants Ruscalleda Moments de Barcelona i Sant Pau, a Tokyo.

Per tal que us en feu una idea, Ruscalleda ha descrit esta proposta gastronòmica inspirada en la clotxa com “una mini clotxa esvelta i de crosta daurada, servida dreta, punxada a un cub de metacrilat. A dins, dos bombons fundents i esclatants de formatge, dues boletes de sobrassada arrebossades d’ametlla granet, dos tomàquets cirereta, seitó i panses. La molla retirada, torrada a daus i sucada amb bon oli, i, al cim, uns brots d’alfals i floretes de sàlvia”.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha manifestat el seu agraïment a “Carme Ruscalleda per incorporar el plat més tradicional de la Ribera d’Ebre a la seva carta de primavera”. Jardí ha destacat que “a més de ser la cuinera amb més estrelles Michelin del món, Carme Ruscalleda va demostrar una excel·lent qualitat humana durant la seua estada a Tivissa,”. Segons Jardí, “el ressò mundial que això representa potencia encara més la nostra clotxa i l’aposta per la seva promoció es fa des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre”. El president comarcal ha afegit que “amb este gest de Carme Ruscalleda es demostra l’excel·lència i qualitat dels actius gastronòmics i agroalimentaris de la comarca de la Ribera d’Ebre”.