
Avui s'ha presentat el cartell de la sèptima edició d'estes jornades gastronòmiques, dedicades al corder. Foto: Consell Comarcal de la Terra Alta
Setze restaurants s’han sumat enguany a la VII edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, que tindran lloc des del 18 de setembre al 25 d’octubre. Avui, el Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Rural de la comarca, els consells reguladors de la DO Terra Alta i la DOP Oli de la Terra Alta i el suport del Grup de Sanejament Ramader d'Oví i Cabrum de la Terra Alta, n'ha presentat el cartell, que com en totes les edicions anteriors, ha estat dissenyat per Josep Cañada.
Els restaurants adherits oferiran als clients uns menús especials on la base del plat principal serà la carn de corder i altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l’oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d’origen. També comptaran amb la participació de 7 carnisseries de la comarca promocionant el corder.
Per difondre les Jornades i per informar els clients, s’editarà una guia de 28 pàgines on es farà l’explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d’allotjament i carnisseries, del preu dels àpats, etc. La publicació es complementa amb informació de la DOP de l’Oli i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta, a més, també s’hi trobarà informació turística de la comarca.
El tret de sortida d’estes VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta serà el dia 17 de setembre, i la presentació anirà a càrrec de Salvador Miralles.