En l'acte, que s'emmarca en la IV Setmana del Comerç i que va estar organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van donar a conèixer la ginebra Harbour, impulsada per Daniel Casas; el sake Kensho Sake elaborat amb arròs del Delta de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti, i les infusions ecològiques i plantes medicinals Ecoherbes, un projecte de Trinidad Fuentes i Jordi Bosch.
Després que els emprenedors expliquessen en què consisteix cada projecte, com els hi va sorgir la idea, i els secrets de l'èxit dels seus productes, els assistents van poder degustar la ginebra, el sake i les herbes ecològiques, així com tastets dolços i salats elaborats pels restauradors Sílvia i Sergio Márquez amb els productes presentats.
Des de la regidoria de Comerç, Mercats i Serveis, es va concedir el reconeixement de la Setmana del Comerç, que es ve atorgant des de la primera edició, als tres projectes per "la seua creativitat, la iniciativa i la promoció que suposa per a l'Ampolla projectes d'esta envergadura", segons la regidora del consistori ampollero Geno Cabrera.
L'entrega dels guardons va anar a càrrec del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José María Chavarria; de la presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA); Juani Piñana; i de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa.

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, donant la benvinguda a l'acte. Foto: Cedida

Daniel Casas, impulsor de la ginebra Harbour. Foto: Cedida

Humbert Conti, impulsor del sake Kensho Sake. Foto: Cedida

Jordi Bosch, impulsor de les herbes ecològiques i medicinals Ecoherbes. Foto: Cedida

La regidora de Comerç, Mercats i Serveis de l'Ajuntament de l'Ampolla, Geno Cabrera, durant la presentació. Foto: Cedida