El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) ha posat en marxa la primera jornada del projecte 4 estacions, 12 sabors, que pretén impulsar el coneixement i la utilització de productes agroalimentaris autòctons entre els restauradors de les Terres de l'Ebre.
4 Estacions, 12 sabors és un projecte de dinamització econòmica organitzat pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià emmarcat dintre del programa Leader com a projecte estratègic per l’any 2016, i finançat pel departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, la Unió Europea i el Consell Comarcal del Baix Ebre.
Els 12 productes, que es promocionaran durant les quatre jornades programades este 2016, constituïxen la base de la cuina tradicional de les Terres de l'Ebre i la seua incorporació als menús dels restaurants ha de contribuir a la seua posada en valor, amb resultats positius tant turísticament com de producció agroalimentària. En la primera jornada, els productes promocionats han estat la sal, la mel i els pastissets.
Segons ha remarcat el gerent del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, Rubén Alegria, este projecte "vol posar en valor els nostres productes agroalimentaris amb l'objectiu de beneficiar el sector i a la vegada potenciar la gastronomia tradicional com a pol d'atracció turístic, tot consolidant el creixement turístic". Este projecte també pretén que els productors i els restauradors es coneguen entre ells i es generen sinergies amb l'objectiu que els productes del territori siguen presents a les cartes dels restaurants de les Terres de l'Ebre.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha reiterat el suport de la institució comarcal a estes iniciatives que beneficien productors agroalimentaris i restauradors a la vegada que impulsen el sector turístic.
Un projecte potencia els productes agroalimentaris ebrencs entre restauradors del territori
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) ha posat en marxa la primera jornada del projecte '4 estacions, 12 sabors'

Ara a portada
-
Societat El nou Hospital Universitari de Tortosa: consens i polèmica sobre la seua ubicació Sílvia Altadill i Martínez
-
Societat Metgesses ebrenques demostren que una ecografia pot anunciar una crisi cardíaca quinze dies abans Redacció
-
Societat La Policia Local d'Amposta es reforça amb quatre vehicles, armilles, tàsers i tres nous agents
-
Societat Es busquen figurants per al rodatge d'una pel·lícula de ciència-ficció al Delta de l'Ebre Redacció
-
Publicat el 31 de maig de 2016 a les 08:44
Actualitzat el 31 de maig de 2016 a les 09:32
Et pot interessar
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 25 al 27 d'abril
-
Societat La Festa del Vapor: un viatge al passat ferroviari a Móra la Nova
-
Societat El curtmetratge es converteix en protagonista: L’Ampolla celebra la tercera edició del Frame Film Festival
-
Societat Dos sentències clau del TSJC apropen la retirada del monument franquista de Tortosa